Moendo Audiovisuele Dienstverlening in Tiel maakt al enige jaren frisse videoproducties voor diverse klanten, en tot grote tevredenheid. Om maar een paar voorbeelden te geven; de videoverslagen voor Batouwe Minder Validen Golf, korfbalvereniging Tiel ’72, Corso at the Park, en bedrijfsfilms voor van der Spek Vianen, CTU, Mol Cargo, Zijlstra en MacBright. Een mooie productie is ook de campagnefilm voor de Partij van de Burgers voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014. Een aantal voorbeelden hiervan vindt u op onze “video” pagina.

Een Timelapse film is een serie foto’s, uit een camera die op een vast punt staat opgesteld. Als deze opmanes achter elkaar worden gezet, ontstaat een filmpje dat in een paar minuten bijvoorbeeld de opbouw van een hijskraan laat zien. Ook langer lopende projecten, zoals de constructie van een gebouw leveren prachtige resultaten. Voorbeelden hiervan vindt u onder het tabje “Time Lapse”.

Een congres of een andere gebeurtenis live streamen (uitzenden, live streaming) op het World Wide Web? Ook op dit gebied kent Moendo het klappen van de zweep. We lichten u graag in over de mogelijkheden. Ook bestaat de mogelijkheid om de “uitzending” later via bijvoorbeeld uw eigen website nog eens te bekijken.